تبلیغ نویسی

تبلیغ نویسی


عصر تکنولوژی و حضور شبکه‌های ارتباطی مختلف مانند وب سایت، اینستاگرام، فیس بوک، یوتیوب و غیره باعث شده مفاهیم مختلفی در حوزه کسب و کار شکل بگیرد. تبلیغ نویسی جزء همین مفاهیم به حساب می‌آید. در مقاله پیش رو، قرار است شما را با تبلیغ نویسی و نکات مهم در این کسب و کار آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

تبلیغ نویسی چیست؟

تعاریف متعددی را می تواند در تبلیغ نویسی برشمرد. در ادامه به چند تعریف از تبلیغ نویسی اشاره می شود:

مهارت های تبلیغ نویسی

  • ارتباطی بین نوشتن و کسب و کار است.

 

  • تبلیغ نویسی به معنای نوشتن خلاقانه در رابطه با معرفی محصولات یا خدمات کسب و کار و شرکت است. تبلیغ نویسی بیشتر به منظور معرفی کالا، خدمات و البته فروش انجام می شود.

 

  • نوعی مهارت بازنویسی کلمات است تا فروش بهتر انجام گیرد. البته باید گفت که تبلیغ نویسی بیشتر از فروش می تواند برای ما ارزش خلق کند. چرا تبلیغ نویسی علاوه بر فروش در تجارت به شما کمک می کند تا کالا و خدمات به مشتری معرفی شود.

مهارت ها و تکنیک‌های مهم در تبلیغ نویسی

هدف در تبلیغ نویسی درگیر کردن خواننده با متن است. شما در این حرفه با متن های کوتاه سروکار دارید. پس بهتر است بدانید که برای شغل تبلیغ نویسی باید مهارت نویسندگی بالایی داشته باشید به طوری بتوانید خواننده ذهن را درگیر کنید. کسب این مهارت می تواند به شناخت محصول یا خدمات و فروش آن ها در کسب و کارتان کمک کند. با این مقدمه برخی دیگر از مهارت های تبلیغ نویسی را در ادامه برای شما ذکر می کنیم:

مهارت های تبلیغ نویسی

– مهارت‌های فنی؛

– توانایی حل مسئله؛

– مهارت‌های ارتباطی؛

– داشتن تفکر خلاقانه؛

– مهارت‌های بین فردی؛

– آشنایی با علم بازاریابی؛

– مهارت‌های نوشتاری قوی؛

– توانایی تحقیق و جست و جو کردن.

برخی از وظایف مهم تبلیغ نویس

شما به عنوان کسی که وارد حوزه تبلیغ نویسی می شوید و در حرفه تبلیغ نویسی ایفای نقش می کنید، ممکن است بنا بر نیاز و خواسته هر کسب و کار و شرکتی از شما انتظارات متفاوتی داشته باشند که برخی از آن ها در این بخش آمده است:

ایده پردازی کردن؛

اشعار تبلیغاتی آهنگین؛

متن تبلیغاتی کاتالوگ؛

تهیه فرم برای بخش تولید؛

مهارت های تبلیغ نویسی

خلق شعار تبلیغاتی چشمگیر؛

سناریو برای کلیپ‌های تبلیغاتی؛

تهیه تگ لاین برای شرکت و برندها؛

نوشتن محتوای تبلیغاتی جهت فروش؛

نوشتن تبلیغات کلیکی و بنرهای تبلیغاتی؛

نوشتن پیام یا ایمیل تبلیغاتی برای مخاطبان؛

تهیه بروشور برای معرفی محصول یا خدمات شرکت؛

معرفی شرکت و اهداف آن در وب سایت و صفحات مجازی؛

نوشتن تبلیغات برای تلویزیون، اینترنت، رادیو، اینستاگرام، فیس بوک یا هر شبکه اجتماعی دیگر؛

به روز کردن وب سایت، صفحه اینستاگرام، فیس بوک و دیگر شبکه های اجتماعی و مجازی با مقالات تازه؛

و غیره.

چگونه یک تبلیغ نویس حرفه ای شویم؟

حال که دانستید تبلیغ نویسی چیست و چه کاری را انجام می دهد، زمان آن رسیده است که بدانیم چگونه می توانیم مانند یک حرفه ای متن جذاب و گیرا بنویسیم؟ در این قسمت شما را گام به گام با مراحل نوشتن و ایجاد یک تبلیغ آشنا می کنیم.

1. در مرحله اول باید مخاطب و کاربر خود را بشناسید. شما قبل از شروع به نوشتن، باید بدانید که دقیقاً برای چه کسی می نویسید. شناخت مخاطبین هدف رکن مهم و اساسی در تبلیغ نویسی برای شما به حساب می‌آید.

شناخت مخاطب

2. از لحن مناسب و گیرا استفاده کنید. شما باید در درجه اول بعد از شناخت مخاطب، سبک نوشتاری خود را انتخاب کرده تا مشتریان بدانند آیا لحن شما سرگرم کننده، جدی، مرموز یا حرفه ای است. شما با تنظیم لحن مناسب خود برای مخاطبان، به آنان کمک می کنید تا بدانند که آیا برای رفع نیاز و خواسته شان انتخاب درستی داشته اند یا خیر؟!

استفاده از لحن مناسب و گیرا

3. بر ارزش منحصر به فرد خود تأکید کنید. شما در دنیای بزرگ تجارت و کسب و کار رقبای زیادی دارید، به همین دلیل است که متن شما باید بر آن چیزی تأکید کند که شما را متمایز می کند. ارزش پیشنهادی و در عین حال منحصر به فرد شما باید توضیحی به مخاطب بدهد که چرا باید مخاطب و کاربر شما را انتخاب کند یا چرا شما برای مخاطب مناسب هستید.

ایجاد مزیت رقابتی

4. باید تمرکز اصلی متن شما روی مشکلات و حل آن ها باشد. این واقعیت است که مشتریان به دنبال محصول یا خدمات نیستند آنها به دنبال راه حلی برای حل یک مشکل هستند. پس به این فکر کنید که مشتریان شما با چه مشکلاتی روبرو هستند و از پیام متنی برای کمک به حل آن مشکل استفاده کنید.

مهارت های تبلیغ نویسی
رفع نیاز مشتریان

5. کلمات کم اهمیت را حذف کنید. هر کلمه از متن شما باید در جهت هدفی باشد. به عبارتی دیگر وقتی متنی می نویسید، هر کلمه باید هدفی را دنبال کند. به عنوان نمونه زمانی که متن شما آموزشی ارائه نمی دهد، بر یک مزیت تأکید ندارد یا باعث ارتباطی نمی شود، باید حذف و از بین برود.

حذف کلمات کم اهمیت

سخن آخر

یکی از مهارت‌های مهم و در عین حال هم پردرآمد در جامعه امروزی شغل و حرفه تبلیغ نویسی است که باید بدانیم بسیاری از کسب و کارها برای موفقیت به آن نیاز دارند. با روی کار آمدن انواع کسب و کارها به جرئت می توان گفت دنیای تبلیغات هم برای خود جا باز کرده است، به همین جهت بازار کار خوبی برای افراد تبلیغ نویس فراهم شده است. این حرفه به معنی ایجاد یک جرقه در ذهن مخاطب و کاربر است. نوشتن یک متن ساده بدون در نظر گرفتن هیچ تکنیک و هدفی می‌تواند کاربر را به جای جذب، دفع کند. پس حتماً این جرقه اولیه باید آن‌قدر جذاب و گیرا باشد که تا مدت‌ها در ذهن مخاطب باقی بماند. با رعایت نکات گفته شده در مقاله شما نیز می توانید یک تبلیغ نویس حرفه ای شوید. شما با استفاده از تکنیک ها و قوانین تبلیغ نویسی قادر به نوشتن متن هایی برای جذب حداکثری مخاطبان و کاربران خواهید بود.

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *