طراحی سایت بدون کدنویسی
امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی همه چیز راحت و سریع پیش میرود، که طراحی سایت بدون کدنویسی یکی از همان روش هاست وهمینطور هزینه کمی صرف آن می شود.
طراحی سایت چیست؟
طراحی سایت یا web-design به مجموعه مراحلی گفته می شود که برای ساخت یک پایگاه اینترنتی جهت اطلاع رسانی تولید می شود.
انواع طراحی سایت

سایت های استاتیک یا ثابت (Static Website)
این نوع از طراحی سایت بیشتر برای شرکت ها و افرادی مورد استفاده قرار می گیرد که نیازی به تغییردر صفحات و قالب وب سایت خود ندارند و تمامی اطلاعات مورد نیاز در آن قرار داده می شود که برای ایجاد تغییر نیاز به کدنویسی است.زبان برنامه نویسی در این نوع از سایت ها Java و HTML وCSS می باشد.
سایت های داینامیک یا پویا(Dynamic Website)
در سایت های داینامیک با توجه به پویایی که دارند،تمامی محتوای سایت را مدیر سایت می تواند تغییر دهد. محتوای این سایت ها ثابت نیستند و دارای متغیرهای گوناگونی هستند، درواقع محتوا به کمک دیتا بیس پویا است.
سایت های فلش(Static and Dynamic Flash Website)
این نوع سایت ها از نوع متحرک استاتیک و نیمه داینامیک هستند که توسط نرم افزارهای خاصی مثل Action Script طراحی می شوند.
بیشتر کسانی که این گونه از وب سایت هارا طراحی می کنند افراد مشهور ،وب سایت یک مکان دیدنی وسیاستمداران هستند.این سایت ها گرافیک زیبا و انیمیشن های جذابی دارند اما اصول مشخصی در طراحی ندارند به همین دلیل موتورهای جستجو در بررسی این سایت ها با مشکل روبرو هستند.
سایت های پورتال (Portal)
پورتال ها سایت های جامعی هستند که از چندین سایت پویا یاهمان داینامیک تشکیل شده اند.این سایت ها از لحاظ ظاهری آنقدرقوی نیستند اما اطلاعاتی که در اختیار کاربران خود قرار می دهند بسیار پرکاربرد ومفید می باشد.
میزان فضای مورد نیاز برای یک سایت پورتال چندین برابر یک سایت معمولی می باشد به همین دلیل فضای ظاهری سایت سبک طراحی می شود و همینطور وب سایت دانشگاه ها ، مراکزدولتی ، خبرگزاری ها جز وب سایت های پرتال هستند.
طراحی با CMS

CMS یا درواقع همان سیستم مدیریت محتوا content management system سیستم هایی هستند که ما بتوانیم دروب سایت ها سیستم هارا مدیریت کنیم وتغییراتی در آنها به وجود بیاوریم.
در سیستم های مدیریت محتوا نیاز به انجام کدنویسی نیست ودرواقع مثل کاربا نرم افزارها است.
طراحی سایت با وردپرس(Word press)

یک نرم افزار مدیریت محتوا است که مانند یک ربات عمل می کند و به راحتی می تواند یک سایت را راه اندازی کند.
زبان برنامه نویسی وردپرسPHP است وتوسط My SQL پشتیبانی می شود.
دودلیلی که باعث شده وردپرس نسبت به دیگر نرم افزارها درجایگاه بهترو محبوب تری قراربگیرد:
1.افزونه
وردپرس برای انجام هرکاری مثل سئو،افزونه های مخصوص به خود را دارد که باعث افزایش قابلیت های وردپرس می شود.
2.قالب
وردپرس قالب های بسیار فراوانی را درتمامی حوزه ها دارد که با توجه به نیازهای خود می توانیم تغییراتی روی آن انجام دهیم.
وردپرس دروب سایت خبری ، وب سایت های اجتماعی ،طراحی سایت فروشگاهی و… به کار می رود.
چه سایت هایی را می توان با وردپرس راه اندازی کرد ؟
- طراحی سایت شخصی
- راه اندازی وب سایت کسب وکار
- طراحی سایت فروشگاهی
- سایت کاریابی و استخدام
- سایت دایرکتوری
- سایت پرسش نامه
- وب سایت های غیردولتی
- جوامع آنلاین
- سایت coupon
- سایت مزایده
- سایت چندزبانه(Multilingual)
- سایت podcasting
- وب سایت های عکاسی
- وب سایت های کالج
- وبلاگ خصوصی
- وبلاک خانوادگی
چه چیزی برای راه اندازی وب سایت بدون کدنویسی نیاز است؟
برای راه اندازی یک وب سایت بدون کد نویسی به 3 ابزار نیازمندیم:
- دامنه
- هاست
- وردپرس

1)دامنه
اولین چیزی که برای شروع طراحی سایت بدون کدنویسی احتیاج داریم دامین است .دامین یا همان دامنه آدرس اینترنتی منحصر به فردی است که برای شناسایی وب سایت مورد استفاده قرار می گیرد و از چند قسمت تشکیل شده است که با نقطه از هم جدا می شوند.
دامنه یا Domain از دو قسمت نام و پسوند تشکیل شده است .پسوندهای رایج برای ثبت دامنه عبارتند از:org, net, com می باشند. یک پسوند دیگر ،پسوند ملی هر کشور است که سایت هایی که متعلق به کشور ایران هستند با پسوندir ثبت می شوند.
2)هاست
هاست به معنای میزبان می باشد. هاست HOST به فضایی گفته می شود که داده ها و کدهای سایت روی آن قرار می گیرند وامکاناتی مانند :دسترسی به دیتابیس ،ارسال و دریافت ایمیل ،اجرای کدهاو… را فراهم می کند.
فضای هاست توسط شرکت های فروش هاستینگ برروی سرورهایشان ایجاد شده وبه مشتریان اجاره داده می شود. تمامی فایل ها، عکس ها و اطلاعات یک وب سایت روی فضای هاستی که اجاره کرده اید،قرار می گیرد تا همیشه و بصورت 24 ساعته قابل دسترسی باشد.بنابراین دومین گزینه از واجبات ایجاد سایت ،هاست است.
3)وردپرس
سومین چیزی که برای طراحی سایت بدون برنامه نویسی لازم است،برنامه وردپرس است.وقتی هاست و دامنه تهیه شد یک فضای اینترنتی داریم که آدرس اینترنتی آن را مشخص کرده ایم سپس سایت خودرا روی هاست بارگذاری می کنیم و آدرس دامنه برای ما نمایش داده می شود. درواقع با کمک وردپرس می توان قالب سایت خودرا تغییر داد مثل تم گوشی و کلا هرکاری را می توان انجام داد.
خرید هاست و دامنه
برای خرید هاست و دامنه سایت های زیادی وجود دارد که توسط شرکت های سرویس دهنده خدمات هاستینگ وثبت دامنه انجام می شود با سرچ در موتور جستجو می توانید سایت های مختلفی را پیدا کنید و از خدمات آنها بهره مند شوید و خرید خود را انجام دهید.
برخی از مزایا وردپرس
- دسترسی سریع و آسان
- کاملا رایگان
- بروز رسانی خودکار
- دارای افزونه های بسیار زیاد
- تنوع قالب های جذاب و ارزان
- نصب و راه اندازی آسان
- داشتن امنیت بالا
درآخر
اگرنمی خواهید هزینه بالایی برای داشتن سایت کنید ، بهتر است طراحی سایت با وردپرس را کامل یاد بگیرید. با یادگیری طراحی سایت با سیستم مدیریت محتوای وردپرس به راحتی می توانید برای اطرافیانتان نیز سایت بسازید و از این راه کسب درآمد هم داشته باشید.
همچنین اینکه سیستم های مدیریت محتوا آماده ،نیاز به کدنویسی ندارند به این معنا نیست که بدون دانش کدنویسی بتوانید اقدام به طراحی سایت کنید.داشتن دانش حداقل از HTML و CSS برای کارکردن با سیستم های مدیریت محتوا لازم است.
بدون دیدگاه