
با پیشرفت فناوری و تکنولوژی و خصوصا رونق کسب و کار های آنلاین تمایل مردم به خرید اینترنتی به علت صرفه جویی در زمان و نبود ترافیک و حتی قیمت مناسب بیشتر شد وهمچنین برای درامد بیشتر و جلب نظر مشتریان داشتن یک سایت خوب برای ثبت سفارشات است.
حالا میخواهیم درباره اینکه سایت چیست و چرا شرکتها و کسب و کارهای شخصی چه بزرگ و کوچک نیاز به سایت دارند و چه مزایا و معایبی دارد با شما صحبت کنیم.
چرا نیاز به وبسایت داریم؟
امروزه همه کسب و کار ها اعم از شخصی وشرکتی و سازمانی به یک وبسایت نیاز دارند که در کل جهان در دسترس باشد و محدودیتی نداشته باشد.همه کسب و کارها برای برداشتن قدمهای بزرگتر در راه پیشرفت خود به یک وبسایت نیاز دارند .
برای اطلاع رسانی بهتر و جذابتر نیاز به کاتالوگ داریم که طراحی و چاپ و انتشار هر کاتالوگ هزینه بالایی دارد بنابراین یک وبسایت برای فروشگاه ها یا شرکت ها مانند کاتالوگ است که میتوانند به راحتی محصولات و اطلاعات کامل آن را در قالب عکس یا ویدیو یا انیمیشن در اختیار مشتریان خود قرار دهند و میزان بازدهی خود را افزایش دهند و هزینه های کاذب تهیه کاتالوگ را کاهش دهد و هر بازدید کننده به راحتی در هر زمانی بارها بارها میتوانند از سایت و کاتالوگ شما دیدن کند.
ایجاد یک وبسایت باعث افزایش و جذب مشتریان بیشتر و همچنین معرفی بهتر برند شما و ارتباط و تعامل بیشتر با مشتریان میشود بروزرسانی آن راحت است و در هزینه و زمان صرفه جویی میشود و بهتر میتوانیم محصولات و خدمات خود را به مشتریان ارائه دهیم و باعث رضایت مشتریان شویم.
مزایای ایجاد یک وبسایت:
1.بدون محدودیت زمانی همیشه در هر ساعت از شبانه روز در دسترس است.
2.رقیبان ما حتما دارای وبسایت هستند بنابراین برای پیشرفت در کسب و کار خود نیاز به وبسایت داریم.
3. به راحتی با جستجو در اینترنت میتوانیم اطلاعات زیادی از آن سایت را بدست بیاوریم.
4.باعت اعتماد بیشتر مشتریان میشود.
5. درامد زایی را افزایش میدهد .
6. حدود 57 میلیون ایرانی و دو میلیارد انسان در سراسر جهان از اینترنت استفاده میکنند و داشتن وبسایت به دیده شدن بیشتر و جذب مشتریان بیشتر کمک میکند.
چگونه کسب وکار خود را با وبسایت توسعه دهیم؟
برای توسعه کسب و کار خود با وبسایت باید سایت همیشه در دسترس مشتری باشد.
با مشتریان خود تعامل کنیم و به نظرات و پیشنهادات آنها توجه کنیم و ترتیب اثر دهیم.
بازاریابی را بهبود بخشیم و تولید محتوا با کیفیت داشته باشیم .
خدمات و محصولات خود را به بهترین شکل ارائه دهیم .
سایت خود را بروزرسانی کنیم .
اطلاع رسانی دقیق و سریع داشته باشیم
با برندهای مختلف همکاری کنیم.
از پلتفرم های پربازدید استفاده کنیم.
موتورهای جستجو خود را بهینه کنیم.
ورد پرس چیست؟
ورد پرس یک سیستم مدیریت محتوا (content management system) cms است که به آن سایت ساز میگویند و به دلیل انعطاف بالایی که سیستم مدیریت محتوا ورد پرس دارد به راحتی برای راه اندازی هر نوع وب سایتی استفاده میشود. یک سیستم سایت ساز و متن باز است که به صورت رایگان و متن باز است یعنی با کدنویسی یتوانیم به راحتی هر نوع شخصی سازی رو سایت خود طراحی و پیاده سازی کنیم.
ورد پرس به زبان PHP نوشته شده و توسط MYSQL پشتیبانی میشود.در حال حاضر بیش از 42 درصد از وبسایتهای جهان با وردپرس طراحی شده است یعنی بیش از 455 ملیون وبسایت با این سامانه مدیریت محتوا راه اندازی شده اند.
مت مولنوگ پایه گذار وردپرس در سال 2003 میباشد که ابتدا توسط وبلاگ نویسان برای نوشتن وبلاگ استفاده میشد اما بعد گذشت سالیان و با بروزرسانی های مختلف و طراحی اختصاصی در پوسته های وردپرس قادر به راه اندازی هر نوع وبسایتی شد.
مزایای وردپرس:
- نصب آسان و استفاده راحت از آن: هر فرد نه چندان حرفه ای در عرض چند دقیقه به راحتی میتواند آن را نصب کند و به همین دلیل محبوبیت زیادی دارد.
- مدیریت آسان:وردپرس فضای مدیریتی آسانی دارد و به همین دلیل مدیریت آسان راحت است.
- رایگان بودن:یکی دیگر از ویژگی های آن رایگان بودن وردپرس است مقرون به صرفه بود و بسیاری از افزونه های آن رایگان است.
- پشتیبانی مطلوب: در صورت بروز هر نوع مشکلی میتوان به آدرس های زیر مراجعه کرد و مشکل و سوالات خود را مطرح کنیم.
- صرفه جویی در زمان: وردپرس با المانها و قالبهای آماده ای که دارد دیگر نیاز به کدنویسی های طولانی نیست تنها با انتخاب المان موردعلاقه و کدنویسی مختصر میتوانید سایت را راه اندازی کنید.
- سرعت خوب: یکی از عوامل داشتن کد های بهینه سرعت است که بارها بازبینی میشود و هر قالب وردپرس بعد از مشخص شدن ایراداتش میتوان آن را بهینه کرد و با بهینه سازی کدها سرعت آنها افزایش میابد.
- بهینه سازی و سئو: افزونه هایی برای راحتی روند سئو به نام Yoaset seo وجود دارد که متا و کلمات کلیدی را میدهد و آمار مربوط به بهینه سازی سایت را به شما میدهد و با استفاده ازکلمات کلیدی راحت تر میتوانید روی سئوی سایت کار کنید.
- Open source بودن: وردپرس یک سیستم نرمافزاری متن باز است که هرکسی از هرجای دنیا کدهای آنرا میتواند اصلاح کند. به همین دلیل است که وردپرس روز به روز بهینه میشود. ویژگیهای جدیدی که به این پلتفرم اضافه میشود باعث جذابیت بیشتر برای کاربران میشود.
معایب وردپرس:
- امنیت:ورد پرس با بروزرسانی های متعدد امنیت سایت را تامین میکند اما باز هم نمیتوان به طور قطع گفت که سایت مورد هک قرار نمیگیرد بنابراین در طراحی وبسایت باید همه جوانب امنیتی را برقرار کنیم.
- بروزرسانی متعدد: بروزرسانی در وردپرس ایرادات آن را برطرف میکند ولی مشکلاتی نیز بوجود میاورد چون قبل هر بروزرسانی باید بکاپ بگیریم و افراد مبتدی اگر کار با آن را به خوبی بلد نباشند باعث از دست رفتن کل اطلاعات میشود و باعث از بین رفتن داده و ناسازگاری میشود.
- سازگار نبودن بعضی از افزونه ها باهم:بعضی افزونه ها باهم سازگاری ندارند تعداد افزونه ها زیاد است و هر کاربر چند پلاگین پیدا میکند . افزونه های ناسازگار بسیار زیاد هستند و مجبور به حذف یکی از این افزونه ها هستیم و باید از پلاگین مشابه استفاده کنیم.
هزینه راه اندازی سایت:
عوامل مختلفی در تعیین تعرفه سایت های فروشگاهی و شرکتی تاثیر دارد مانند:
سابقه شرکت یا فروشگاه
- امکانات مورد نیاز در سایت
- سئو سایت و بهینه سازی
- برنامه نویسی سایت
- خرید دامنه
- خرید هاست
- پشتیبانی سایت
- خرید انواع قالب خارجی
- امنیت سایت
- خرید پلاگین و افزونه های مختلف
- تعداد زبانهای قابل استفاده در سایت
با توجه به نیاز مشتری و امکاناتی که برای سایت خود نیاز دارد با توجه به موارد بالا قیمت را براورد میکنیم و بهترین قیمت را ارئه میدهیم.
بدون دیدگاه