اکثر مردم فکر میکنند که فرآیند طراحی و توسعه سایت کار سختی است و بیشتر توسط افراد حرفهای انجام میشود. آیا شما هم همین فکر را میکنید؟ اگر بله، پس این مقاله برای شما مناسب است. درواقع، دانستن مراحل فرآیند طراحی وب یکراه حل ساده نیست. اما با یک راهنمای واضح و گامبهگام، میتوانید بهراحتی نتایج شگفتانگیزی به دست آورید و وبسایت خود را مانند یک حرفهای طراحی کنید!
داشتن یک وبسایت مناسب در حل بسیاری از چالشها به شما کمک میکند. مانند، کمک به درک محصولات شما، پیوندهای عاطفی بین مردم و مشتریان، افزایش تعاملات، و غیره.
خب! این نکته را مدنظر قرار دهید، موفقیت طراحی صفحه وب کاملاً به نحوه ترکیب عناصری مانند رنگ، فونت، بافت و غیره بستگی دارد. بنابراین، داشتن درک روشنی در مورد هر یک از جزئیات ضروری است.
گروه ما در اینجا به شما در هفت مرحله طلایی طراحی وبسایت را شما آموزش میدهد.
- مرحله 1- هدف خود را از طراحی وبسایت مشخص کنید
- مرحله 2- محدودیتهای پروژه خود را مشخص کنید
- مرحله 3- وبسایت خود را طراحی کنید
- مرحله 4- تولید محتوا کنید
- مرحله 5- محتوا را در ذهن خود تجسم کنید
- مرحله 6- وبسایت را توسعه دهید
- مرحله 7- وبسایت را راهاندازی کنید
مرحله 1: چه هدفی از طراحی وبسایت دارید:
داشتن یک هدف خلاقانه اولین قدمی است که به شما کمک میکند تا یک فرآیند طراحی جذاب را بدون دانش و تجربه زیاد ایجاد کنید. اگر طراح سایت ایده روشنی در مورد هدف نهایی داشته باشد، بیان ایدهها و انتخاب رنگهای جذاب طراحی وبسایت برای او آسان میشود.

مرحله 2: محدودیتهای وبسایت خود را مشخص کنید:
همان اول راه مشخص کنید وبسایت شما از چه بخشها و زیر بخشهایی تشکیل شده است. درک محدوده، انتظارات و منابع متغیر است. در طول فرآیند طراحی ممکن است تغییر کند، که بر کیفیت کار طراحی شما تأثیر میگذارد و حتی ممکن است منجر به کار بیشتر شود.
فکر کنید بر روی چیزی کار کنید که هیچ تصور ذهنی از آن ندارید که باعث سختی کار میشود. با تعریف محدوده پروژه خود مانند جدول زمانی پروژه، تعداد کل صفحات وبسایت، ویژگیهایی که در وبسایت خود میخواهید و … به شما کمک میکند تا بدون هیچ زحمتی به اهداف وبسایت خود برسید.
یک نکته داغ: میتوانید از نمودارهای گانت یا سایر برای مدیریت طراحی وبسایت خود استفاده کنید.
مرحله 3: وبسایت خود را طراحی کنید:
هنگامیکه تمرکز واضحی داشتید، نوبت به ایجاد نقشه سایت و طراحی پلتفرم سایت میرسد. این به شما ایده میدهد که طراحی وبسایت شما چگونه به نظر میرسد.
خوب! مرحلهای است که میتوانید ارتباط بین تمام صفحات وبسایت را توضیح دهید و مطابق با اهداف موردنظر بهروزرسانی کنید.
ساختن وبسایت بدون طراحی نقشه سایت درست مانند ساختن یک کیک بدون ظرف است. بنابراین کمی تحقیق و طوفان فکری لازم و ضروری است. طراحی وبسایت نهتنها به شما در درک عناصر بصری کمک میکند، بلکه به شما این امکان را میدهد تا بدون هیچ زحمتی وبسایتی مطابق با هدف خود طراحی کنید.

مرحله 4- تولید محتوا کنید
خوب حالا نوبت به تهیه محتوا برای وبسایت است. یک وبسایت موفق باید دارای محتوایی باشد که مخاطبان را به سمت خود جذب کند. محتوا علاوه بر ایجاد تعامل، دید سایت را برای سئو افزایش میدهد. بنابراین، اگر واقعاً میخواهید فرآیند طراحی شما بهطور مؤثری خود را نشان دهد بخش محتوا را نادیده نگیرید.

مرحله 5- محتوا را در ذهن خود تجسم کنید:
طبق آمار، 91 درصد از مردم محتوای بصری را به محتوای نوشتاری طولانی خستهکننده ترجیح میدهند. حالا که اهمیت محتوای بصری را درک کردی، وقت آن شده که یک سبک بصری از وبسایت خود ایجاد کنید.
داشتن جلوههای بصری شگفتانگیز یک حالت جذاب به وبسایت شما میدهد. علاوه بر این، تصاویر نیز متن شما را بهبود میبخشد. بنابراین، مطمئن شوید که تمام تصاویر اضافهشده به وبسایت شما واکنش گرا و جذاب هستند.

مرحله 6- وبسایت را توسعه دهید
درنهایت، زمان نشان دادن مهارتهای فنی و ایجاد یک وبسایت عالی است.
خوب! این مرحله خیلی دشوار نیست زیرا تمام مراحل ایجاد شده در بالا را فقط باهم ترکیب میکنید. همانطور که میدانید هزاران وبسایت بهصورت آنلاین در دسترس هستند، بنابراین برای قرار گرفتن در صدر گوگل، توسعه یک وبسایت بدون هیچ خطایی ضروری است. به همین دلیل است که استخدام توسعهدهندگان حرفهای وبسایت بسیار مهم است.
در این مرحله باید سرعت بالا آمدن، بهروزرسانی بخشها، بهینهسازی موتورهای جستجو، توسعه سئو و … را در نظر بگیرید.
کد نویسی همیشه گزینهای برای ساخت وبسایتها است، اما اگر فردی غیر فنی هستید، میتوانید از صفحه سازهای بصری، تمهای ساده و قالبها برای ایجاد سایتهای سفارش شده بدون سرمایهگذاری زمان و هزینه زیاد استفاده کنید.

مرحله 7- وبسایت را راهاندازی کنید:
هنگامیکه از طراحی وبسایت خود راضی بودید، زمان آن فرا رسیده است که آن را رونمایی کنید. انتخاب یک پلتفرم سریع میتواند به موفقیت وبسایت شما کمک کند. حتی ممکن است وبسایت شما کارایی در مدت محدود خود را نشان ندهد ولی نامید نشوید بهزودی با تغییراتی که اعمال میکنید موفق خواهی شد.

جمله آخر
خوب! طراحی و توسعه یک وبسایت بینقص کار هرکسی نیست. بااینحال، اگر مراحل بالا را بهدقت دنبال کنید، مطمئناً میتوانید کل فرآیند طراحی وبسایت را بهتنهایی پیش ببرید.
بااینحال، اگر احساس میکنید که به تخصص فنی ندارید، میتوانید با بهترین شرکت طراحی وب تماس بگیرید.
بدون دیدگاه