تعرفه انواع طراحی سایت

Intellectual property. Creative idea monetization, author rights protection, invention patent registration. Profitable startup, license fees payment. Vector isolated concept metaphor illustration


در اکثر اوقات بعد از اقدام نمودن برای طراحی سایت نکته ای که ذهن ما را به خود جلب می کند هزینه ای است که باید آن را پرداخت نمود. گاهی اوقات ممکن است که به دلیل تعرفه پائین طراحی سایت  یا هر نوع خرید متضرر شویم چرا که هزینه پائین ما را فریب داده است و گاهی اوقات هم پیش آمده که به دلیل تعرفه و قیمت بالا نتوانسته‌ایم به خرید خود پرداخته و یا حتی از انجام آن منصرف شده‌ایم. در ارتباط با طراحی سایت هم همین مساله مطرح می شود که این موضوع دارای هزینه خاص خود است و مانند هر محصول و یا کالای دیگر دارای انواع قیمت ها و هزینه های مختلف باشد.

چه کسانی قیمت ها را تعیین می کنند

درج قیمت بر روی یک کالا از طرف صاحبان کالا صورت می گیرد اما در این میان عواملی هم هستند که بر روی قیمت آنها تاثیر می گذارند مثل موقعیت های مختلف، شرایط اقتصادی، کیفیت کالا، سلیقه شخصی و … در طراحی سایت هم عوامل هستند که بر روی قیمت آنها تاثیر می گذارند مثل صاحبان شرکت، کیفیت نرم افزارها و نیروهای کاری و اقدامات آنها که بر روی تعرفه طراحی سایت تاثیر می‌گذارند. تخصص و دانش نیروها و شرکت میتواند در کیفیت طراحی سایت تاثیر گذاشته و همین عاملی است در جهت بالا و پائین رفتن قیمت آن.

انواع طراحی سایت

اصولا برای طراحی سایت از روشهای زیر استفاده می شود.

طراحی سایت استاتیک (Static website)

طراحی سایت داینامیک (Dynamic website)

پورتال ها (Portal)

سایت های فلش

طراحی سایت داینامیک چیست؟

مهمترین ویژگی طراحی سایت داینامیک این است که میتوان محتوای داخل آن را به صورت آنلاین تغییر داد و بین بازدیدگنندگان و کاربران و مدیر سایت یک نوع تعامل برقرار است که می توانند از نظرات یکدیگر در مورد سایت و کسب و کارشان بهره مند شوند.

هزینه طراحی سایت داینامیک: هزینه طراحی سایت داینامیک به سه دسته تقسیم می‌شوند: دسته اول شامل طراحی سایت از نوع برنز است که هزینه آن از 13 تا 22.5 میلیون تومان است و دسته دوم شامل طراحی سایت از نوع نقره ای است که هزینه آن از 22.5 تا 40 میلیون است و در نهایت شامل طراحی سایت از نوع طلایی است که هزینه آن از 40 تا 75 میلیون تومان می باشد. البته اولویت این نوع دسته بندی از طلایی به سمت برنز است که دسته طلایی تمام قابلیت های دسته اول و دوم و دسته نقره ای قایلت‌های دسته برنز را در بردارد.

طراحی سایت داینامیک

طراحی سایت استاتیک چیست؟

این نوع طراحی درست در نقطه مقابل طراحی داینامیک قرار می گیرد که در آن نمی‌توان محتواها و موارد مختلف داخل سایت را تغییر داده و در واقع نوعی از طراحی است که غیرتعاملی محسوب می شود. این  نوع از طراحی ثابت و غیرقابل تغییر هستند اما معمولا برای به روزرسانی این نوع از سایت ها مدیران باید هزینه های زیادی را متقبل شوند. مثل سایت‌های شخصی، مخصوص پزشکان، کلینیک ها، شرکت‌های مهندسی، طراحی دکوراسیون، شرکت‌های خدماتی، نمایشگاهها، شرکت‌های تجاری بین‌المللی، سایت وکلا، موسسات مختلف، فروشگاهها و … هستند.

تعرفه طراحی سایت از نوع استایتک

(شرکت ها): معمولا هزینه این نوع طراحی‌ها که سلیقه ای هستند، معمولا قیمت آن از 10500000 تومان شروع می شود و هزینه آن  بین 20000000 تومان تا 30000000 تومان برآورد می شود.

(فروشگاه): معمولا قیمت آن از 14500000 شروع می شود. فروشگاه آنلاین: هزینه ای بین 25000000 تومان تا 30000000 تومان.

فروشگاه پیشرفته: هزینه ای بین 40000000 تومان تا 45000000 برآورد می شود.

فروشگاه حرفه ای: مبلغ آن حدود 70000000 تومان به بالا برآورد می‌شود.

پورتال چیست؟

این نوع از طراحی سایت شامل سایت‌هایی هستند که از نظر هدف دربردارنده چندین هدف بوده و به نوعی سایت کاملی هستند در واقع سایت‌هایی هستند که دارای انواع مختلف سایت  پویا بوده که همه آنها دارای هدف یکسان و مشخصی هستند. مثل پورتال‌های خبری که ارائه دهنده امکانات و خدمات مشخصی هستند.

تعرفه طراحی سایت پورتال

قیمت طراحی سایت و اپلیکیشن طراحی پورتال سازمانی شامل سه دسته قیمت می‌باشد: دسته  اول 29925000 تومان و هزینه دسته دوم 65625000 تومان و دسته سوم شامل 149625000 تومان است. این سه دسته قیمت‌ها با توجه به نوع سازمان و ویژگیهای آنها متغیر هستند.

پورتال‌های شخصی: حدود 25000000 تومان است.

پورتال‌های شوروم محصولات و خدمات و پروژه ها: حدود 50000000 تومان است.

پورتال‌های فروشگاه اینترنتی: حدود 75000000 تومان  است.

سایت های فلش

این نوع از طراحی سایت ترکیبی از نوع ایستا و تا حدودی پویا هستند و ویژگی بارز آنها این است که غیرقابل تغییر هستند.

سایت فلش

مقایسه هزینه طراحی سایت زاستاتیک و داینامیک

در ارتباط با تعرفه طراحی سایت استاتیک مدیران لازم نیست برای طراحی آن هزینه زیادی را صرف کنند اما در عوض برای به روزسانی و خدمات بعد از آن آن لازم است که هزینه زیادی را صرف نمایند و این موضوع در مورد طراحی سایت داینامیک کاملا برعکس است که در طراحی آن ممکن است که مدیران هزینه ای را متقبل شوند اما در به روزسانی دیگر احتیاج به هزینه بالا نیست.

مقایسه طراحی سایت استاتیک و داینامیک

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *