کسب و کار فروشگاهی

کسب و کار فروشگاهی


چگونگی تأسیس و راه اندازی یک کسب و کار فروشگاهی

تأسیس فروشگاه به عنوان یک فعالیت تجاری می‌تواند از چالش پیدا کردن محصول مناسب گرفته تا هیجان خرید و باز کردن و نشان دادن آن به مشتریان هیجان‌انگیز و لذت‌بخش‌ باشد. در کنار هیجان آن باید گفت که راه اندازی فروشگاه کار ساده ای نیست، اما نشدنی هم نیست. شما با سخت کوشی و عزمی راسخ می توانید آن را به کسب‌وکاری پول‌ساز تبدیل کنید. برای آشنایی با مراحل راه اندازی یک کسب و کار فروشگاهی موارد و ویژگی های مختلفی وجود دارد. ما قصد داریم در این مقاله مراحل راه اندازی و تأسیس کسب و کارها فروشگاهی را به صورت خلاصه مورد بررسی قرار دهیم. شما بهتر است که برای کسب و کار فروشگاهی خود با مراحلی که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم، آشنا باشید. پس ما را تا پایان مقاله همراهی کنید.

مطالعه بازار هدف قبل از راه اندازی فروشگاه

اگر می خواهید یک کسب وکار موفق داشته باشید باید قبل از شروع به کار زمان خود را به تفکر و مطالعه در خصوص نوع کسب و کار فروشگاهی خود صرف کنید. بازار را مطالعه کنید. بدانید نیاز بازار و مشتری در چیست. در این خصوص می توانید از بازاریان هم کمک بگیرید. حتی با مشتریان بالقوه و بالفعل صحبت کنید و از آنان پاسخ های درستی دریافت کنید.

مشخص کردن هدف از راه اندازی کسب و کار فروشگاهی

شما برای حرکت نیاز به داشتن هدف و برنامه هستید. ابتدا باید برنامه کاری برای خود آماده کنید و در آن برنامه تمام جنبه‌های کسب‌وکارتان را مستند کنید. مشخص کنید که چگونه و با چه هدفی می خواهید کسب و کار فروشگاهی خود را راه اندازی کنید و در این بین چه چیزی شما را نسبت به بقیه رقبا خاص و متمایز می کند. محصول و کالای قابل عرضه برای مشتریان شما چه می توانند باشند و مواردی از این دست. برای سؤالات خود پاسخی بیابید. قبل از اینکه در برنامه‌ریزی خیلی جلو بروید، مطمئن شوید ساختار کسب‌وکارتان را مشخص کرده اید. در اینجا لازم به ذکر است که شما باید سرمایه خود را بسنجید و مطمئن باشید که برنامه شما عملی است.

هدف از راه اندازی کسب و کار فروشگاهی

انتخاب نام و برند مناسب برای فروشگاه

یکی از نکات مهم قبل از راه اندازی فروشگاه، انتخاب نام و برندسازی فروشگاه شما است. انتخاب یک نام مناسب و ماندگار برای هر کسب و کاری از جمله کسب و کار فروشگاهی نقش مهمی در برندسازی دارد. روش صحیح در این فرایند مانند انتخاب برند و نامی ساده و کوتاه، با تلفظ آسان، ماندگاری بیشتری در ذهن مشتریان، منحصر به فرد، داشتن معنای ضمنی مرتبط می تواند زمینه ساز استحکام و شکل گیری شخصیت تجاری برند شما باشد.

استفاده از تجربیات دیگران

ایده های خود را با هر کسی که می شناسید از خانواده گرفته تا دوستانتان در میان بگذارید. حتی بهتر است از کسانی که در حرفه شما حرفی برای گفتن دارن، کسب تجربه کنید. ببینید آنان نظرشان راجع به راه اندازی کسب و کار فروشگاهی چیست و چه فکر می کنند. برنامه کاری خود را با این افراد در میان بگذارید و بازخوردها را بگیرید. حتماً با بازخوردهای منفی هم روبرو خواهید شد؛ اما مهم کسب تجربه و مشورت است. چه بسا که شاید آن‌ها به نکات مهمی اشاره کنند و شما از آن ها استفاده کنید.

کسب و کار فروشگاهی
استفاده از تجربیات دیگران

تحلیل چندباره ایده راه اندازی فروشگاه

ایده خود را بارها و بارها تحلیل کنید و بسنجید. تحقیق خود را انجام دهید و اطمینان حاصل کنید که ایده کسب و کار شما عملی است. مطمئن شوید آیا آنچه شما قصد فروش آن را دارید مورد نیاز جامعه ای هدفتان است.

تحلیل چندباره هدف

تبدیل کردن ایده به واقعیت

ما ممکن است در هر زمینه ای و چه بسا زمینه های تخصیصی خود ایده های مختلفی داشته باشیم. داشتن ایده خوب است، اما خوب تر از آن این است که ایده‌هایمان را به واقعیت تبدیل کنیم. به عبارتی ما باید برنامه های خود را عملی کنیم تا به موفقیت برسیم.

تبدیل ایده به واقعیت

دریافت مجوزهای لازم برای شروع کار

باید تصمیم بگیرید برای رسیدن به موفقیت مطلوب، کسب‌وکارتان نیازمند به گرفتن یکسری مجوزها است. چرا که مشتریان شما واقعاً باید احساس کنند که کسب و کار فروشگاهی شما قانونی است. تمامی موارد و فعالیتهای مربوط به کسب و کار فروشگاهی شما باید با ضوابط، قوانین و مقررات کشور مطابقت داشته باشد. اطمینان حاصل کنید که مجوزهای قانونی کسب و کار را تهیه کرده اید. پس مجوزهای لازم را گرفته و کارهای مربوط به ثبت را انجام دهید.

دریافت مجوز

استفاده از خدمات طراحی حرفه ای برای فروشگاه

اگر خودتان به شخصه توانایی و تخصصی در زمینه طراحی کسب و کار فروشگاهی ندارید، از یک متخصص استفاده کنید. استخدام و به کارگیری یک متخصص با تجربه در زمینه طراحی فروشگاه به صرفه است. استفاده کردن از تجربه یک فرد حرفه ای می تواند به شما کمک کند تا یک طراحی حرفه ای را برای فروشگاه خود داشته باشید.

داشتن طراح حرفه ای برای فروشگاه

ترتیب دادن افتتاحیه ای بزرگ و در خور توجه

شما برای بازگشایی فروشگاه خود بهتر از یک افتتاحیه بزرگی تدارک ببینید. افتتاحیه بزرگ شما ممکن است کوتاه باشد، اما تأثیر آن می‌تواند برای همیشه باقی بماند. به عنوان نمونه از کوپن ها و کدهای تخفیف مدت دار در آن برهه زمانی برای مخاطبان خود به عنوان هدیه استفاده کنید.

کسب و کار فروشگاهی
برگزاری افتتاحیه

بازاریابی و تبلیغ برای راه اندازی کسب و کار فروشگاهی

قبل از باز کردن فروشگاه‌تان با استفاده تکنیک های بازاریابی سعی کنید ایده‌های جالب توجه و خلاقانه خود و حتی دلیل تفاوت خدمات یا محصولاتتان را با کمک شبکه‌های اجتماعی و تبلیغات با دیگران به اشتراک بگذارید. به این ترتیب برای کسب و کارتان برندسازی هم می‌کنید و می‌توانید از طریق رسانه‌های اجتماعی برای فروشگاه‌تان مشتری جذب کنید.

بازاریابی و تبلیغ

گسترش دادن کسب‌وکار فروشگاهی با گذر زمان

در ابتدا چون یک فروشگاه راه اندازی کرده اید چه بسا در این راه با احتیاط قدم گذاشته اید، حال که موفق هستید چرا به فکر گسترش کسب و کار فروشگاهی پا گرفته خود نباشید. زمان آن فرا رسیده است تا به پیشرفت کاری خود فکر کرده و بر روی آن تمرکز کنید. حالا باید روی تبلیغات تمرکز کرده، برند خودتان را بیشتر تبلیغ کنید و یک برند تجاری مستحکم بسازید. شما برای کسب موفقیت و همچنین حفظ موفقیت به دست آورده خود، باید در حرفه فروش خبره و چیره دست شوید.

کسب و کار فروشگاهی
توسعه و گسترش دادن کسب و کار

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *