بسیاری از وب سایتهایی که شما در اینترنت میبینید به عنوان یک وب سایت خصوصی با امکانات اختصاصی فعالیت میکنند. با این حال، در برخی موارد، ممکن است بخواهید داشبورد وردپرس خود را با همکاران و شرکای تجاری خود به اشتراک بگذارید یا حتی به بازدیدکنندگان این امکان را بدهید که حسابهایی برای خود ایجاد کنند.
خوشبختانه وردپرس دارای یک سیستم مدیریت تعیین نقش کاربر داخلی است. با استفاده از این ویژگی، میتوانید به کاربران خود اجازه دسترسی به ناحیه مدیریتی خود (حساب کاربری شخصی که ساختهاند) بدون اجازه دادنبه دسترسی به کل وبسایت خود بدهید.
در این مقاله، به شما نشان خواهیم داد که چگونه با ایجاد یک سیستم مدیرتی مناسب، سایت خود را به یک وب سایت جذاب با مشارکت افراد بازدید کننده و همکاران خود تبدیل کنید. بیا شروع کنیم!
راه حلهای مدیریت وردپرس چیست؟
راه حلهای مدیریت وردپرس ابزارها یا نرم افزارهایی هستند که به کاربران این امکان را میدهند تا تمام وب سایتهای خود را با یک داشبورد مدیریت کنند. فرض کنید شما یک فروشگاه رو اداره میکنید که با مشتریان زیادی سروکار دارید. حال این سؤال پیش میآید که چگونه بدون صرف زمان و تلاش زیاد به همه بخشهای وب سایت خود رسیدگی کنیم.
اگر منطقی فک کنیم میبینید که شما وظایف زیادی دارید که باید روی آنها تمرکز کنید تا مشتریان خود را مدیریت کنید، بنابراین نمیتوانید سایتها، امنیتی، پلاگین ها را بررسی و به روز کنید.

اولاًچون وقت گیره
اما از طریق راه حلهای مدیریت وردپرس، لازم نیست هر بخش وب سایت خود را یک به یک چک کنید کاری که انجام میدهید این است که میتوانید همه بخشهای وب سایت خود را به یک کنترل پنل اضافه کنید و همه آنها را باهم مدیریت کنید.
چگونه وب سایتهای وردپرسی را مدیریت کنیم؟
- 1. سیستم پشتیبان گیری وردپرس را بررسی کنید
این مهمترین وظیفهای است که نباید نادیده گرفت.
برای ایمن بودن، باید مطمئن شوید که به موقع از سایتهای خود نسخه پشتیبان تهیه کردهاید. اما نیازی نیست که شما یک به یک وارد هر سایتی شوید و نسخه پشتیبان تهیه کنید. در عوض، از طریق این راه حلها، میتوانید از راه دور با یک داشبورد از تمام سایتهای مشتریان خود به راحتی پشتیبان تهیه کنید.
- 2. بررسی امنیتی
یکی از مشکلاتی که در وب سایتهای فروشگاهی وجود دارد وجود بدافزارها و هکرها بوده که باید همیشه به این بخش توجه ویژهای داشت اسکن بدافزار و فیلتر هرزنامه مانع از حذف حساب کاربری مشتریان شما میشود. اغلب، ورد پرس از طریق ایمیل یا اعلانهای روزانه یک پیام هشدار برای شما ارسال میکند. ایده این عامل مانع از هک شدن وب سایت شما و دسترسی به اطلاعات حساب کاربری مشتریان شما میشود.
- 3. تمها و پلاگین های وردپرس را به روز میکند
برای آسانتر کردن کار خود در وردپرس، میتوانید از افزونهها و قالبهای جدید وردپرس کمک بگیرید. این افزونهها عملکرد وب سایت شما را افزایش میدهند و همچنین ظاهر آن را نیز بهبود میبخشند.
نکته مهمی که نباید نادیده بگیرید این است که پلاگین ها و تمهای وردپرس همیشه با آخرین نسخههای آن بروز میشوند. بنابراین، باید مطمئن شوید که هر تم و افزونهای که در وب سایتهای خود استفاده میکنید، باید آخرین نسخه بهروزرسانی باشد.
- 4. نظارت بر زمان
بدیهی است که شما میخواهید تا حد ممکن زمان آپدیت وب سایت وردپرس خود را بالا نگه دارید. رسیدن به این هدف به طور مؤثر کار بسیار دشواری است. اما تعجب خواهید کرد که بدانید نرم افزارهای مدیریت وردپرس به زمان آپدیت وب سایت شما نظارت میکند. وقتی که وب سایت شما از کار این نرم افزار به شما اطلاع میدهد. به این ترتیب، میتوانید قبل از اینکه دیگران متوجه این مشکل شوند، شنا خطای آپدیت را به صورت آنلاین دریافت میکنید.

- 5. استفاده از سئو و تجزیه و تحلیل
علاوه بر موارد بالا، نرم افزارهای مدیریت دارای ابزارهای سئو و تجزیه و تحلیل هستند که به شما کمک میکند عملکرد سایت خود را بهینه کنید. با این ابزارها به راحتی میتوانید رتبه وب سایت خود را بالا ببرید.
- وب سایت خود را همیشه نظارت کنید
خرابی وبسایت وردپرس شما میتواند منجر به ایجاد یک تصویری منفی نسبت به نام تجاری شما شود که باعث میشود بازدیدکنندگان شما به یک سایت فروشنده دیگر بروند و در نتیجه به فروش شما آسیب وارد کند.
- 7. محتوای وب خود را مدیریت کنید
صفحات قدیمی وب سایت خود بررسی کنید و مطالب آن را به روز کنید. صفحات پیش نویس، پیامهای دریافتی، نظرات، انتقادات باید بررسی شوند. در صورت امکان آنها را بررسی و خالی کنید.
همانطور که گفته شد، بهترین ابزارها برای مدیریت سایت وردپرس با استفاده از یک داشبورد شامل موارد زیر میباشند.

سخن آخر
اگرچه مدیریت وب سایتهای تحت وردپرس به نظرکار میرسد، اما زمانی که دانش مدیریت وب سایتهای وردپرسی را داشته باشید، کل فرآیند مدیریت و کنترل یک وب سایت بسیار آسان خواهد بود.
بدون دیدگاه