راه اندازی وب سایت


 

در حال حاضر و در عصر کنونی و با توجه به پیشرفت های تکنولوژی و فناوری در سرتاسر جهان، یکی از راه های کسب درآمد و خرید  و فروش استفاده از اینترنت و شبکه های کامپیوتری است که نه تنها راه رسیدن به اهداف تجارت و کسب و کار را ساده کرده است بلکه زمان انجام کسب درآمد و تجارت را نیز کمتر کرده است وصاحبان  مشاغل خیلی راحت تر می توانند به انجام کسب و کار خویش پرداخته و از طرف دیگر نیز می توانند مشتریان خود را از سراسر جهان جذب کرده و موجب رونق کسب و کار و توسعه تجارت خویش گردند.

برای انجام و شروع هر کاری لازم است که بدانیم چگونه و با توجه به چه مراحلی باید اقدام نمود، لذا برای آشنایی با مراحل راه اندازی وب سایت نیز باید مراحل مخصوص به خود را طی کرد.

مراحل راه اندازی وب سایت

مرحله اول راه اندازی سایت : انتخاب دامنه

دامنه یا عبارت Domain در حقیقت آدرس الکترونیکی شما در اینترنت است که افراد و کاربران با نوشتن نام آن در گوگل می‌توانند وارد سایت شما شوند. در واقع نام هر وب سایت دامنه نام دارد و دامنه انتخاب شده فقط مخصوص شرکت شما و سایت شخصی شما است.

انواع دامنه

دامنه ها شامل دو گروه داخلی و خارجی هستند که داخلی همان دامنه ملی ایران مخصوص کشور ایران است و خارجی همان دامنه بین المللی است که مختص به سایر کشورها است

برای شروع و راه اندازی یک وب سایت به هر نوع و شکلی لازم است که ابتدا نام دامنه خود را انتخاب کنید. تمامی کشورها دارای پسوند دامنه یا TLD خاص خود هستند و در کشور ایران نام دامنه ir است. دامنه های فارسی دامنه هایی هستند که آدرس آنها به جز بخش TLD یا پسوند از حروف فارسی نیز تشکیل شده است.

بخش های دامنه

دامنه ها معمولا دارای دوبخش اصلی هستند، بخش اول همان نام دامنه است که با نام  SLD شناخته می شود و بخش دوم پسوند دامنه نام دارد که با نام TLDشناخته می شود.

نام دامنه: نام دامنه ها معمولا نشان دهنده برند و شرکت شما است و مخصوص به خود شما و شرکت شما است و باید مختصر باشد تا در ذهن کاربران حفظ شود.

پسوند دامنه: پسوندهای زیادی وجود داردکه معمولا دارای دو دسته هستند که شامل داخلی و خارجی هستند.

انواع پسوندها

پسوندهای مختلفی برای ثبت در دامنه بر اساس زمینه کسب و کار وجود دارد که شامل:

حوزه تجارت: .com

حوزه سازمان ها: .org

کاربران مقیم ایران: .ir

سازمان های دولتی: .gov

موسسات آموزشی: .edu

سازمان های شبکه ای: .Net

سایت های نظامی: .mil

طراحان: .design

حوزه علوم مصنوعی: .ai

مرحله دوم راه اندازی سایت: خریداری هاست

هاست چیست؟

برای آشنایی با نام هاست بهتر است که ابتدا با نام سرور آشنا شویم. در واقع سرور یک کامپیوتر است که همیشه روشن و متصل به اینترنت است و کارهای مختلفی را برای سرویس های گیرنده داخل شبکه آماده می سازد مثل : آماده سازی رم، فضای ذخیره سازی، پردازندده و … .

در واقع هاست به معنای میزبان است. یک سرور می تواند به چندین قسمت تقسیم شده و به هر یک از این تقسیم بندی ها هاست گفته می شود.

وظیفه اصلی هاست این است که هر یک از بخش های سرور از یک وب سایت را میزبانی می کند. برای اینکه وب سایت های مختلف در دسترس باشند لازم است  هاستی پایدار و مطمئن وجود داشته باشد. در صورتی که وب سایت شما از دسترس خارج شود باعث می شود که به خرید و فروش و کسب و کار صاحبان مشاغل آسیب وارد شود.

مرحله سوم راه اندازی سایت: انتخاب قالب مناسب برای وب سایت

یکی از موارد قابل رویت در وب سایت ها که کاربران را می‌تواند مجذوب خود سازد همان ظاهر یا پوسته وب سایت است که نام آن همان قالب وب سایت است. و جود قالب وب سایت یکی از مواردی است که باعث متمایز شدن وب سایت‌های مختلف از یکدیگر می‌شود. هزینه طراحی پوسته و قابل یک وب سایت تقریبا بیش از 60دلار نخواهد شد.

مرحله چهارم راه اندازی سایت: انجام سئو و رونق بخشیدن به کسب و کار

پس از انجام تمام مراحل بالا و طراحی پوسته مناسب برای وب سایت و قرار دادن محصولات و مطالب مخصوص به شرکت خود در وب سایت لازم است که سایت خود را به بهترین شکل و ظاهر ممکن طراحی نموده و بتوانید ظاهر و مطالب موجود در سایت خود را سئو و یا به عبارتی بهینه سازی نمایید. برای بهینه سازی سایت خو لازم است با استفاده از کلمات کلیدی بتوانید  سایت خود را به صدر نتایج ممکن در گوگل برسانید.

فرایند سئو

برای سئو نمودن سایت و به عبارتی بهینه سازی سایت لازم است که یا خودتان شخصا اقدام نمایید و آن را به روز نمایید و یا اینکه با استفاده از یک متخصص این کار را انجام  دهید.

البته استفاده از هر یک از این روش ها به استانداردها و منابع مالی شرکت شما بستگی دارد.

نکته: همیشه به یاد داشته باشید که فرایند آخر راه اندازی وب سایت مهمترین مرحله است، زیرا تمامی رونق و توسعه کسب و کار شما را متاثر میسازد.

 

 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *