گوگل ترندز

گوگل ترندز


در این مقاله همراه ما باشید تا درباره این که گوگل ترندز (Google Trends) چیست و همچنین آموزش گوگل ترندز و مزایای آن با شما صحبت کنیم.

چیستی ابزار گوگل ترندز

گوگل برای راحتی کاربران خود ابزارهای مختلفی را بنا بر نیاز در اختیار آن ها قرار داده است. یکی از این ابزارها گوگل ترندز به عنوان یک ابزاری رایگان است، همان طور که از نامش پیداست می تواند ترندهای سرچ های گوگل را نشان دهد که با کمک آن تحلیل های بازاریابی انجام دهید. ابزاری برای جستجو است که شما با استفاده از این ابزار قادر خواهید بود محبوبیت و پر تکراری کلمات کلیدی را از طریق میزان جستجوی آن کلمه یا کلمات بر اساس بازه و طول زمانی و منطقه جغرافیایی مشخص را مشاهده کنید. غیر از قدرت واقعی گوگل ترندز در مقایسه کلمات و عبارات جستجو، شما می توانید میزان استفاده یک کلمه در مقایسه با کلمه ای دیگر را متوجه شوید.

نحوه کار با ابزار گوگل ترندز

قسمت جالب کار به نحوه کار با ابزار (Google Trends) بر می گردد. در این بخش ما شما را با نحوه کار این ابزار آشنا می کنیم. اگر اولین بارتان است که وارد گوگل ترندز می شوید، در صفحه اصلی این ابزار جستجو تعداد زیادی از کلید واژه هایی را که در آن قسمت از فضای جغرافیایی که شما هستید و به عنوان ترندهای فعلی کلید واژه های گوگل به شمار می روند را خواهید دید. در این ابزار بخشی وجود دارد که در آن معمولاً گوگل یک بخش یا صفحه ویژه‌ ای را برای نمایش ترندهای فعلی جستجو در سراسر دنیا درست می کند. این قسمت تحت عنوان Recently Trending است. این بخش اختصاص دارد به رویدادها و وقایع مهم جهانی که در حال رخ دادن است. شما برای بررسی و تحقیق در خصوص کلمات و عبارات جستجوی خود، باید آن کلمات و کلید واژه ها را در فیلد Enter a search term or topic تایپ و سپس دکمه Enter را بزنید. بعد از آن، در نموداری که برای شما ارائه شده می توانید میزان و تعداد جستجوی کلمه مدنظرتان را طی 12 ماه گذشته ببینید. شما می توانید با مقایسه کلمات جستجوی مشابه از ارزش فوق العاده بالاتری بهره ببرید. با استفاده از کلمات جستجوی دیگر به عنوان پایه کار، این روش به شناسایی بهتر کلمات جستجویی که به شدت در تمام فضای اینترنت محبوب هستند کمک می کند.

چگونگی ارتقا و بهبود کسب و کارتان با گوگل ترندز

حال که با ابزار گوگل ترندز (Google Trends)، محیط آن و نحوه کار با این ابزار را یاد گرفتید نوبت آن است که بدایند چطور می توانید کسب و کارتان را با ابزار گوگل ترندز ارتقا و بهبود دهید. شما بعد از آن که کلمات جستجوی شده محبوب، پرکاربرد و یا ترندها را شناسایی و بررسی کردید، باید بتوانید از آنها برای بهبود ترافیک وبسایت خود استفاده کنید. یا اینکه بتوانید تعداد بازدیدکنندگان بیشتری را به سمت کسب و کار خود سوق دهید. شما می توانید از اطلاعاتی که از گوگل ترندز یاد می گیرید به روش های زیر برای سایت یا کسب و کار خود استفاده کنید:

اگر با مقایسه چندین کلمه متوجه شدید که یکی از آن کلمات مدنظرتان، محبوبیت و ترند خیلی زیادی را به خود اختصاص داده است، وب سایت خود را روی آن موضوع متمرکز کنید.

اگر در کلمات و کلید واژه های شما دارای ترند و علایق جستجوی فصلی است، سعی کنید در ابتدای فصول مذکور اقدام به انتشار مقالات و موضوعات مربوطه کنید.

اگر قرار است تا محصولی از کسب و کار خود را به صورت آنلاین بفروشید، سعی کنید تا زمان فروش خود را بر اساس علایق فصلی در خصوص هر کدام از آن محصولات تنظیم کنید.

اگر یک کسب و کار محلی را مدیریت می کنید، فعالیت های تبلیغاتی محلی خود را در ابتدای فصلی قرار دهید که تعداد جستجو در خصوص آن فعالیت به بیشترین حد خودش می‌رسد.

کسب و کارهای محلی باید از فیلترهای جغرافیایی گوگل ترندز برای شناسایی ترندهای مربوط به جمعیت محلی خود استفاده کنند.

کاربردهای گوگل ترندز

کمک به بهبود سئو سایت: ابزار گوگل ترندز با استفاده از امکاناتی که دارد همچون جستجوی کلمات کلیدی آن هم به صورت رایگان و همچنین سئو محلی می تواند کمک زیادی به سئو سایت شما کند.

گوگل ترندز
کمک به بهبود سئو سایت

افزایش ترافیک سایت: زمانی که شما در گوگل ترندز کلمه ای را جستجو می کنید، می توانید در خصوص آن ترندهای روز و همچنین تعداد حجم جستجو را مشاهده کنید.

افزایش ترافیک سایت

تولید محتوای حرفه ای: تولید محتوای عالی یکی از ملاک های امتیاز دهی گوگل به سایت شما است، برای تولید محتوای حرفه ای از کلماتی که از گوگل ترندز به دست آوردید، استفاده کنید.

تولید محتوای حرفه ای

اطلاع از آمار جستجوی فصلی: از آنجایی که برخی از کسب و کارها مانند تولید پوشاک در فصول مختلف و متناسب با فصل ها فعالیت و شغلی فصلی به حساب می آیند؛ بنابراین با جستجو کردن موضوع و کلمات مدنظر خود می توانید بفهمید که آیا این محصولات در حال حاضر ترند فصل هستند یا نیستند.

اطلاع از آمار جستجوی فصلی

بررسی میزان محبوبیت برند: یکی دیگر از موارد استفاده از گوگل ترندز، بررسی میزان جستجوی برند و در نتیجه محبوبیت و علاقه مندی برند است، حتی می توانید برند خود و رقیب تان را با هم مقایسه کنید و برای بهبود وضعیت برند خود برنامه ریزی کنید.

بررسی میزان محبوبیت برند

سخن پایانی

گوگل ترندز (Google Trends) ابزاری قدرتمند برای شناخت ترندهای مورد علاقه عموم مردم در سرتاسر دنیا است. با ابزار گوگل ترندز که کاربردی و رایگان هم است شما می توانید در آن اطلاعات مفید و به روز را ببینید. کار با ابزار گوگل ترندز و کسب اطلاع از نحوه کار با این ابزار برای کسانی که وبسایت یا وبلاگ دارند و یا حتی مالکان کسب و کارهای کوچک بسیار مفید و سودمند است. پس شما می توانید با به کارگیری مطالب این مقاله و استفاده از ابزار گوگل ترندز نتیجه بهتری را برای کسب و کارتان و آینده آن رقم بزنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *