وظایف ادمین وردپرس

صاحب وب سایت باید با نقش‌ها و قابلیت‌های پیش فرض کاربر وردپرس آشنا باشد تا دسترسی به بخش‌های داشبورد یا پنل مدیریت خاص را برای کاربران خاص فراهم کند.


وظایفی که ادمین وردپرس دارد

صاحب وب سایت باید با نقش‌ها و قابلیت‌های پیش فرض کاربر وردپرس آشنا باشد تا دسترسی به بخش‌های داشبورد یا پنل مدیریت خاص را برای کاربران خاص فراهم کند. این برای مدیریت هر سایت وردپرسی و تعریف کارهایی که کاربران بر اساس نقشی که به آنها اختصاص داده شده است، ضروری است.

وردپرس دارای یک سیستم مدیریت نقش کاربر کامل با انواع نقش‌های کاربری است. این سیستم همچنین تعریف می‌کند که یک کاربر خاص مجاز به انجام چه کاری است یا کاربر مجاز به انجام چه کاری نیست. با توسعه وب سایت وردپرس خود، لازم است که نقش و مجوزهای کاربر را درک کنید.

 

منظور از مدیر و کاربر در وردپرس کیست؟

ادمین یکی از نقش‌های پیش فرض کاربر در وردپرس است. نقش مدیر بالاترین سطح موجود است و دسترسی نامحدود به قسمت‌های مختلف در مدیریت وردپرس را می‌دهد.

کاربر شخصی است که در وب سایت وردپرس شما ثبت نام کرده است تا بتواند با نام کاربری و رمز عبور وارد شود ولی مدیر سطوح مختلف دسترسی به سایت را به کاربران می‌دهد و نقش مدیر دسترسی نامحدود به وب است.

هنگامی که یک کاربر وردپرس را نصب می‌کند، یک کاربری جدید با نام کاربری و رمز عبور تعریف شده در هنگام نصب ایجاد می‌شود. به این شخص نقش مدیر وردپرس اختصاص داده می‌شود.

 

خدمات ادمین وردپرس شامل موارد زیر می‌شود:

  • نصب و پیکربندی: ادمین باید توسط برنامه ریزی و تنظیم سایت به کاربران کمک کند.
  • به روز رسانی: باید به روز رسانی برنامه‌ها و پلاگین‌های موجود در وب سایت به روز شود.
  • به روز رسانی محتوا: باید در صورت تغییر در محتوا، آن را به روز کند.
  • بررسی نظرات: باید نظرات مهمانان سایت را بررسی و در صورت نیاز حذف کند.
  • حل مشکلات: باید در صورت بروز مشکل در سایت، به حل آن کمک کند.
  • بهبود عملکرد: باید بهبود عملکرد سایت را توسط عملیات بهبود سئو و تعیین بهترین راه برای نمایش به کاربران کمک کند.
  • مدیریت کاربران: باید مدیریت کاربران سایت را به عنوان ادمین انجام دهد.
  • بهبود امنیت: باید امنیت سایت را بهبود بخشد.

نقش super admin به تمام قسمت‌های سایت دسترسی کامل دارد در حالی که نقش کاربری کمترین دسترسی را دارد. نقش کاربری فقط اجازه خواندن پست‌ها را دارد اما اجازه نوشتن یا ویرایش آنها را ندارد. نقش مشارکت کننده می‌تواند پست بنویسد اما اجازه انتشار آنها را ندارد. نقش نویسنده و ویراستار با یک تفاوت کوچک تقریباً یکسان است، در حالی که مدیر به تمام ویژگی‌هایی که در مدیریت برای یک وب سایت واحد گنجانده شده است دسترسی دارد.

خدمات ادمین وردپرس
خدمات ادمین وردپرس

شش نقش از پیش تعریف شده کاربر در وردپرس موجود است:

  1.  مدیر ارشد (Super administrator)
  2.  مدیر (Administrator)
  3.  ویرایشگر (Editor)
  4. نویسنده (Author)
  5.  مشارکت کننده (Contributor)
  6. مشترک (Subscriber)

مدیر

این نقش به قدرتمندترین کاربر اختصاص داده شده است. نقش مدیر در هنگام ایجاد یک وب سایت اختصاص می‌یابد. مدیر در بالای هرم است زیرا به مالک یا توسعه دهنده اصلی سایت اختصاص داده شده است. آن‌ها به تمام تنظیمات، ویژگی‌ها و گزینه‌های وردپرس دسترسی دارند.

ویرایشگر

ویرایشگر (Editor)
ویرایشگر (Editor)

نقش کاربر ویرایشگر به شما این امکان را می‌دهد که هر محتوایی را در سایت وردپرس ویرایش یا مشاهده کنید. ویراستاران می‌توانند پست‌ها را بخوانند، نظر بگذارند، پست‌ها را ویرایش و حذف کنند، پست‌ها را منتشر کنند، فایل‌ها را در کتابخانه رسانه آپلود کنند، صفحات و محتوای کاربران بالاتر از خودشان مانند مدیران را ویرایش و حذف کنند، دسته‌ها را مدیریت کنند، و همچنین می‌توانند نظرات را تعدیل کنند.

نویسنده

نقش نویسنده می‌تواند به قسمت مدیریت وردپرس وارد شود. در مقایسه با نقش ویرایشگر، آن‌ها حداقل مجموعه‌ای از مجوزها را دارند.

این نقش برای شخصی طراحی شده است که محتوای مناسبی را برای وب سایت شما ایجاد می‌کند و به مدیریت و انتشار محتوای خود اعتماد دارد.

مشارکت کننده

نقش کاربر Contributor می‌تواند پست‌های جدید را اضافه و ویرایش کند، اما آن‌ها نمی‌توانند هیچ یک از پست‌های خود را منتشر کنند. این نقش کاربر می‌تواند پست‌ها و مقالات وبلاگ بنویسد، اما اجازه انتشار آنها را ندارد. نقش مشارکت‌کننده می‌تواند نظرات را مشاهده کند، از جمله نظراتی که در انتظار تعدیل هستند، اما آنها مجاز به تأیید یا حذف هیچ یک از نظرات نیستند. آن‌ها به تنظیمات، تم‌ها یا افزونه‌ها دسترسی ندارند.

نقش کاربر مشارکت کننده مجوزهای بسیار کمی در وردپرس دارد و امکان ارسال محتوا برای بررسی مجوز پیش فرض آن است.

مشترک

مشترک (Subscriber)
مشترک (Subscriber)

کاربر مشترک دارای قابلیت‌های بسیار محدودی است ، مگر اینکه قابلیت‌های پیش‌فرض تغییر کنند. کاربرانی که نقش کاربر مشترک به آنها اختصاص داده شده است می‌توانند وارد وب سایت وردپرس شوند، می‌توانند اطلاعات نمایه خود را به روز کنند، رمز عبور خود را تغییر دهند و توانایی بسیار محدودی برای تغییر داشبورد وردپرس داشته باشند.

مدیر ارشد

نقش ابر مدیر در وردپرس برای قابلیت شبکه چند سایتی وردپرس ایجاد شده است. این نقش مسئولیت کامل تمامی وب سایت‌های داخل یک شبکه را بر عهده دارد و می‌توانند تمامی ویژگی‌های سایت‌ها را مدیریت کنند.

 

نتیجه

در این مقاله نقش کاربران وردپرس را توضیح داده‌ایم. وقتی صحبت از کاربران و نقش آن‌ها می‌شود، وردپرس بسیار انعطاف پذیر است. همراه با نقش‌های از پیش تعریف شده کاربر، می‌توانید به راحتی نقش‌های کاربری را با مجموعه‌ای از قابلیت‌های مورد نظر خود ایجاد یا سفارشی کنید. با این حال، هنگام اختصاص دادن قابلیت‌ها به یک کاربر محتاط باشید، زیرا فردی با قدرت و دانش بیش از حد می‌تواند به سایت شما آسیب برساند. به همین دلیل، ایده خوبی است که مراقب نقش‌های کاربران وردپرس و قابلیت‌های اختصاص داده شده به کاربران در سایت وردپرس خود باشید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *